Week tegen Eenzaamheid 2022

De Week tegen Eenzaamheid 2022 loopt van 29 september tot 6 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2022 is van 29 september t/m 6 oktober. 

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid een succes!

Voordat de Week tegen Eenzaamheid start heeft stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht drie mooie edities van de Jebentnietalleen-krant gepubliceerd in Dordt Centraal. Hierin staan interessante, leuke en inspirerende artikelen en columns over het thema eenzaamheid. De edities vind je hier terug inclusief activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid 2022.

Jebentnietalleen krant – editie 1

Jebentnietalleen krant – editie 2

Jebentnietalleen krant – editie 3

Activiteitenpaginas

Tafeltje_Delen

3maaldoen_3

3maaldoen_2

Week tegen Eenzaamheid 2022

De Week tegen Eenzaamheid 2022 loopt van 29 september tot 6 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.

Geef thuis!

Sinds 2021 werft Kamers met Aandacht mensen met een kamer vrij, die zij willen verhuren aan een jongere, die een steuntje in de rug nodig heeft. De wervingscampagne voor het vinden van verhuurders krijgt dit jaar tussen Pasen en Pinksteren een extra boost, met het motto ‘Geef thuis!’

Een oppashondje via Stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH (Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier) match thuiswonende senioren (OOPOEH’s) aan een oppashondje uit de buurt en zorgt zo voor een leuk en actief leven voor senioren die dol zijn op hondjes.