Week tegen Eenzaamheid 2022

De Week tegen Eenzaamheid 2022 loopt van 29 september tot 6 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2022 is van 29 september t/m 6 oktober. 

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid een succes!

Voordat de Week tegen Eenzaamheid start heeft stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht drie mooie edities van de Jebentnietalleen-krant gepubliceerd in Dordt Centraal. Hierin staan interessante, leuke en inspirerende artikelen en columns over het thema eenzaamheid. De edities vind je hier terug inclusief activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid 2022.

Jebentnietalleen krant – editie 1

Jebentnietalleen krant – editie 2

Jebentnietalleen krant – editie 3

Activiteitenpaginas

Tafeltje_Delen

3maaldoen_3

3maaldoen_2

Voorstelling SORRY

Eenzaamheid treft ons allemaal wel eens. Het gevoel ongezien, ongehoord en onbegrepen te zijn, kan beklemmend zijn. Misschien vraag je je af: ‘Ligt het aan mij? Ben ik de enige?’. Of ken je iemand die dit doormaakt en voel je je machteloos. Eenzaamheid is een groeiend probleem, ook onder jongeren, maar het blijft vaak verborgen en moeilijk bespreekbaar. Laten we dit taboe doorbreken.

Speurtocht van EENzaam naar samen EEN

Georganiseerd door specialisten eenzaamheid, Petra Roelofs en Ragna Bottse, in samenwerking met de makers van “dwaalspoor lichtjesroute”, sprits concept www.spritsconcept.nl en de Gemeente Dordrecht.

Week tegen Eenzaamheid 2023

De Week tegen Eenzaamheid 2023 loopt van 28 september tot en met 4 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.