Uitnodiging oproep- en inspiratieavond

Dit jaar vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober. De oproep is: “Kom erbij”. Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en de Gemeente Dordrecht organiseren een inspiratieavond voor iedereen die een bijdrage wil leveren in de Week tegen Eenzaamheid.

Inspiratieavond Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid wordt landelijk geïnitieerd vanuit het VWS-programma Eén tegen eenzaamheid. Mensen hebben mensen nodig. Zeker nu, na deze lange coronaperiode, is contact zo gewenst. Dit geldt voor iedereen van jong tot oud.

Het doel van deze avond is een oproep (en inspiratie) aan maatschappelijke organisaties, bedrijven en eigenlijk iedereen om in de Week van de eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober een mooi programma te komen. En hiermee de aanpak van eenzaamheid in Dordrecht een extra boost te geven.

Deelnemen (livestream)

De inspiratieavond Eén tegen Eenzaamheid is op donderdag 24 juni te volgen via een livestream met Kunstmin van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt deze sessie volgen via:
https://youtu.be/y1WWpPYxwkE

Speurtocht van EENzaam naar samen EEN

Georganiseerd door specialisten eenzaamheid, Petra Roelofs en Ragna Bottse, in samenwerking met de makers van “dwaalspoor lichtjesroute”, sprits concept www.spritsconcept.nl en de Gemeente Dordrecht.

Week tegen Eenzaamheid 2023

De Week tegen Eenzaamheid 2023 loopt van 28 september tot en met 4 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.

Week tegen Eenzaamheid 2022

De Week tegen Eenzaamheid 2022 loopt van 29 september tot 6 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.