Uitnodiging oproep- en inspiratieavond

Dit jaar vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober. De oproep is: “Kom erbij”. Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en de Gemeente Dordrecht organiseren een inspiratieavond voor iedereen die een bijdrage wil leveren in de Week tegen Eenzaamheid.

Inspiratieavond Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid wordt landelijk geïnitieerd vanuit het VWS-programma Eén tegen eenzaamheid. Mensen hebben mensen nodig. Zeker nu, na deze lange coronaperiode, is contact zo gewenst. Dit geldt voor iedereen van jong tot oud.

Het doel van deze avond is een oproep (en inspiratie) aan maatschappelijke organisaties, bedrijven en eigenlijk iedereen om in de Week van de eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober een mooi programma te komen. En hiermee de aanpak van eenzaamheid in Dordrecht een extra boost te geven.

Deelnemen (livestream)

De inspiratieavond Eén tegen Eenzaamheid is op donderdag 24 juni te volgen via een livestream met Kunstmin van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt deze sessie volgen via:
https://youtu.be/y1WWpPYxwkE

Omapost: wie in jouw omgeving kan wel een kaartje gebruiken?

Stuur een kaartje naar iemand in je eigen omgeving of adopteer een oudere!

Week tegen Eenzaamheid: Inspiratie nodig?

Wil je iets organiseren in de Week tegen Eenzaamheid en heb je inspiratie nodig? Hier vind je 50 voorbeelden van activiteiten!

Week tegen Eenzaamheid: doet u mee?

Wil u actie ondernemen tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober? Laat het weten via het onderstaande formulier. We denken graag met u mee! In dit bericht vindt u ook (financiële) tips!