Nieuwe activiteiten worden weer gepland

De afgelopen maanden zijn er weinig activiteiten georganiseerd. Nu het vaccinatie programma op volle toeren draait komen er ook weer nieuwe initiatieven om bij elkaar te komen.

Activiteiten

We zijn druk bezig met het plannen van alle activiteiten. Houd de activiteiten pagina goed in de gaten en raadpleeg met regelmaat de pagina www.jebentnietalleen.nl/activiteiten

Voorstelling SORRY

Eenzaamheid treft ons allemaal wel eens. Het gevoel ongezien, ongehoord en onbegrepen te zijn, kan beklemmend zijn. Misschien vraag je je af: ‘Ligt het aan mij? Ben ik de enige?’. Of ken je iemand die dit doormaakt en voel je je machteloos. Eenzaamheid is een groeiend probleem, ook onder jongeren, maar het blijft vaak verborgen en moeilijk bespreekbaar. Laten we dit taboe doorbreken.

Speurtocht van EENzaam naar samen EEN

Georganiseerd door specialisten eenzaamheid, Petra Roelofs en Ragna Bottse, in samenwerking met de makers van “dwaalspoor lichtjesroute”, sprits concept www.spritsconcept.nl en de Gemeente Dordrecht.

Week tegen Eenzaamheid 2023

De Week tegen Eenzaamheid 2023 loopt van 28 september tot en met 4 oktober. Vind hier de activiteiten tijdens deze week en meer.