Inloopmiddag Voliere

De co-creatieve regenboog woensdagmiddag is een activiteit voor jong en oud. Je kunt hier ook met gelijkgestemde in gesprek gaan of een eigen overwinning delen.

Datum

22 mei 2019

Op welke data wordt deze activiteit herhaald?

Woensdag

Tijd

Van: 13:00 uur
Tot: 16:00 uur

Locatieadres

De Voliere
HP Kosterstraat 5
3313 AM Dordrecht

Kosten

Consumptie voor eigen rekening

Korte omschrijving activiteit

De inloopmiddag is vrij toegankelijk. Deze woensdagmiddagen worden maandelijks georganiseerd, gewoon inloop en soms met een thema, rekeninghoudend met de agenda van de Voliere. Consumpties moet jezelf betalen.

Er wordt op deze middag het volgende aangeboden:

Tussen half 2 en half 4 wordt er geknutseld met degenen die er aan deel willen nemen. Het is een activiteit voor kinderen, maar er zijn vast ook volwassenen die het leuk vinden. Vrijwillige bijdrage voor de onkosten van het materiaal is welkom en hiermee steunt u ook de vogelvereniging.

Nieuw: Lichtcirkelmeditatie voor jong en oud onder leiding van Rob van der Pol en Sacha van ongeveer een half uur waarbij er gewerkt wordt met de 5 zielskenmerken, start 15:15 uur! Er is ook gelegenheid om je voeten te laten masseren voor 10 euro, hier van gaat ook 10% naar de vogelvereniging. Het maken van een afspraak kan via mail naar Sacha (info@sibart.nl)!

Jeroen, Rob en Sacha zijn aanwezig om meer te vertellen over hun producten wat ze aanbieden en er is gelegenheid om producten te kopen! Graag aanmelden.. Dat kan middels een persoonlijk bericht naar Sacha Bohm (info@sibart.nl). Dan hebben we een beeld van het aantal mensen dat gaat komen en wat we voor materiaal dan nodig hebben.

Het programma duurt van 13u tot 16u, met kans op wat uitloop.