DMB#5 Dordtse Makers Borrel – Het Energiehuis

De Dordtse Makers Borrel is de vrijmibo voor vrije werkers. Voor de kunstenaars, artiesten, muzikanten, creatieven, freelancers, podiumdieren, verhalenvertellers of iedereen die iets maakt die misschien geen collega’s heeft om de week mee af te sluiten.

Op welke data wordt deze activiteit herhaald?

Elke 1e vrijdag van de maand

Tijd

Van: 17.30 uur
Tot: 21.00 uur

Locatieadres

Brandstof
Noordendijk 148
3311RR Dordrecht

Kosten

Gratis

Korte omschrijving activiteit

Elke 1ste vrijdag van de maand wordt deze ongedwongen netwerkborrel met een inspirerend randprogramma georganiseerd door het platform voor makers Ik Maak Dordrecht. Iedereen is welkom.

Het Energiehuis, bestempeld als de culturele hotspot van Dordrecht. Perfecte plek voor de 5e Makers Borrel natuurlijk. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk in dit waanzinnig verbouwde monument..? Natuurlijk hebben we wel een idee, maar welke kansen het collectief  Energiehuis Dordtse makers allemaal biedt is misschien niet voor iedereen duidelijk. Dus nu, vrijdag 4 oktober, een propvolle makersborrel: Bibelot Poppodium, Popcentrale, Brandstof, ToBe cultuurcentrum & Kunstmin laten zichzelf en elkaar van de beste kant zien!

Daarbij doen we het aankomende Songbirds 078 festival, David Ariza Lora on the mic en DJ Kimchi van Lola Presenteert Zwarte + zorgen we dat we op tijd klaar zijn zodat iedereen naar Scotch – Album release party | Bibelot Dordrecht kan gaan…

Maak jij muziek? Dan is deze editie extra interessant. Maar ook voor dansers, podiumdieren en eigenlijk gewoon weer alle voor creatieven & plannen makers… We kunnen nooit voorspellen wat er voor moois ontstaat op deze creatieve netwerkborrel, dat zul je zelf moeten ontdekken…

Contactgegevens organisatie